Ontspannen IJsselstein ontdekken

Bike Tours IJsselstein

Onze tour

 

Bent u op bezoek in IJsselstein? Of woont u al jaren in IJsselstein en lijkt het u leuk om meer over de geschiedenis te horen op een ontspannen en sportieve manier? Fiets dan mee en maak kennis met het historische verleden en de recente geschiedenis van deze mooie stad. 

Tijdens deze tour fietst u met een lokale gids langs de highlights van IJsselstein, hoort u leuke wetenswaardigheden en drinkt u een kop koffie of thee in de gezellige binnenstad van IJsselstein. De tour duurt ongeveer 2,5 uur en is 7,5 km lang. We stoppen regelmatig onderweg, dus is voor elke fietser (ervaren of alleen de mooi-weerfietsers...) goed te doen.

 

Naast deze tour is het ook mogelijk om een tour op maat te maken, afgestemd op uw gelegenheid (familiedag, vrijgezellenfeest, vriendinnendag etc). Neem hiervoor contact met ons op, dan maken we er iets leuks van.

 

Deze fietstour is mede tot stand gekomen door de fijne samenwerking met de Historische Kring IJsselstein. Deze stichting verricht al tientallen jaren onderzoek naar het IJsselsteinse cultuurhistorische erfgoed en zij verspreidt graag haar kennis.

 

­