Ontspannen IJsselstein ontdekken

Bike Tours IJsselstein

Praktische info

 

Vertrektijd en afstand

Dinsdag t/m zaterdag om 10.30 uur. De fietstour duurt incl. een pauze ongeveer 2,5 uur, waardoor we rond 13.00 uur weer terug zijn op ons beginpunt.

I.v.m. de gestelde coronamaatregelen zijn onze groepen niet groot. Hierdoor kunnen we de 1,5 m aanhouden wanneer we stoppen en zijn alle leuke weetjes over IJsselstein nog wel te horen.

Komt een andere tijd u beter uit? Dit horen we dan graag, want dat is altijd mogelijk.

Omdat we graag op tijd vertrekken, vragen we u om 15 minuten eerder aanwezig
te zijn

De tour is 7,5 km lang. Goed te doen voor elke fietser!

 

­

Leuke feitjes en weetjes over IJsselstein
Uitleg bij de Kasteeltoren
De Loyertoren in IJsselstein

Prijs

25,00 euro p.p., incl. een pauze met koffie/thee in de gezellige binnenstad van IJsselstein.

Heeft u geen eigen fiets tot uw beschikking? Geen probleem! U kunt bij ons ook een (niet-elektrische) fiets huren. De prijs per persoon is dan 29,00 euro, incl. een kop koffie/thee.

De betaling wordt vooraf de fietstour digitaal gedaan.

 

Reserveren en deelname

Reserveren voor een fietstour gaat heel makkelijk. Stuur een mail naar info@btij.nl of bel met Manon Blom op 06 - 222 14 525 voor beschikbaarheid en meer informatie. Het minimum aantal deelnemers voor een tour is 2 personen.

 

­

Mooi weer garantie

Helaas!! Die kunnen we niet geven. Maar we zijn in Nederland wel wat gewend met het weer, dus ook bij slechtere weersverwachtingen, stappen we gewoon op de fiets. Mochten de weersomstandigheden echt heel slecht zijn, besluiten we in overleg wat we gaan doen.

 

Tour op maat

Naast deze tour is het ook mogelijk om een tour op maat te maken, afgestemd op uw gelegenheid (familiedag, vrijgezellenfeest, vriendinnendag etc). Neem hiervoor contact met mij op, dan maken we er iets leuks van.

 

Vertrekpunt

We vertrekken vanaf fietswinkel Van Ekeris aan de Lagebiezen 2A in IJsselstein.

Hier staan ook de gehuurde fietsen klaar. Wanneer u met de auto komt, kunt u deze het beste parkeren in parkeergarage "Overtoom" (Overtoom 2 in IJsselstein). Van daaruit is het 1 minuut lopen naar de fietswinkel.

 

Aansprakelijkheid

Deelname is geheel op eigen risico.

De gidsen noch Bike Tours IJsselstein kunnen aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk letsel en/of materiële schade.

Elke deelnemer houdt zich aan de verkeersregels en volgt de instructies van de gids.

­