Ontspannen IJsselstein ontdekken

Bike Tours IJsselstein

Enkele recensies

 

Een heel bijzondere ervaring door de mooie verhalen over IJsselstein. Ik wist niet dat IJsselstein zo'n bijzondere geschiedenis heeft en door de fietstour werden die verhalen heel levendig. 
Manon is echt goed op de hoogte van de wetenswaardigheden en bracht haar verhalen met een hoop enthousiasme en plezier. 
Ik heb een erg leuke ochtend gehad!

Ester H d.d. september 2021
 

Wat een mooi historisch stadje is IJsselstein. Genoten van de route en de verhalen van Manon. Goede fietsen! Heerlijke koffie gedronken bij De Keuken van Tante Cake. Ondanks de regen een ontzettend leuke dag gehad.

Patricia d.d. mei 2021

 

 

 

 

 

­

 

Het was een hele leuke en ook zeker interessante fietstocht. Heel veel geleerd over IJsselstein wat zeker bij ons nog niet bekend was. Wat een historie heeft IJsselstein. Ook heel prettig regelmatig even stoppen en dan je eigen gids te hebben die je allerlei interessante verhalen vertelt over uiteenlopende gebeurtenissen.

Michelle d.d. mei 2021

 

Het was een leuke verrassende fietsroute door IJsselstein. Zeer de moeite waard. Veel (nieuwe)kennis over IJsselstein opgedaan!

A. Mulder d.d. 4 september 2020

 

 

 

­

 


 

'Manon is een prettige gids die ook aan IJsselsteiners veel nieuws weet te melden! Ik heb genoten, echt een aanrader.'

Yo Yo d.d. 29 augustus 2020

 

'Was enorm leuk en leerzaam. Lekker fietsen; toerist in eigen land. Topmiddag. Enthousiaste gids die de dynamiek van de groep goed aanvoelt.'

J.v. Kouwen d.d. 18 juli 2020
 

'Goede afwisseling tussen stops en fietsen, mooie verhalen en een gezellige/vriendelijke/leuke gids. Een absolute aanrader!!'

W. van Rijnsoever d.d. 18 juli 2020

 

 

 

­